ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

Σάββατο 27 – Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου
**2ήμερη εκδρομή**

Σπάρτη- Μονεμβασιά
Νεάπολη-Σπήλαια Καστανιάς- Ελαφόνησος


1η ημέρα: Αναχώρηση από Καλαμάτα στις 07:30 από τη Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries), άφιξη  στη Σπάρτη, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ και ξεκούραση. Μετά από περίπου μια ώρα θα φτάσουμε στη Μονεμβασιά, το «Γιβραλτάρ της Ανατολής» ή το «πετρωμένο καράβι» του σπουδαίου Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου, που γεννήθηκε εκεί. Είναι σμιλεμένη στον βράχο σαν γλυπτό. Σπίτια από πέτρα, θολωτά σοκάκια, βυζαντινές εκκλησίες και ενετικά αρχοντικά βρίσκονται μέσα στο κάστρο που θα επισκεφτούμε. Η Μονεμβασιά θεωρείται μια ζωντανή καστροπολιτεία του Μεσαίωνα, σαν παραμύθι. Θα γευματίσουμε στην πόλη και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να τη γνωρίσουμε. Μετέπειτα αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Άφιξη και τακτοποίηση. Διανυκτέρευση. 


2η ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα σπήλαια Καστανιάς. Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια της Ελλάδας βρίσκεται καλά κρυμμένο στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου, λίγα λεπτά από τη Νεάπολη. Επόμενη στάση η Ελαφόνησος. Η Ελαφόνησος διαθέτει μεταξύ άλλων, τρεις από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου, έναν εξαιρετικά σπάνιο φυσικό πλούτο, ελκυστικά τοπία, υποθαλάσσιους θησαυρούς και τη γνωστή πλέον βυθισμένη πολιτεία, το «Παυλοπέτρι». Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε το νησί. Το μεσημέρι μετά το φαγητό θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής  για την Καλαμάτα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις .

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ' άτομο: 80€                     
Επιβάρυνση μονόκλινου: 20€

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με σύγχρονο, πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο λεωφορείο
  • Μια διανυκτέρευση σε 3* Limira Mare hotel http://www.limiramare.gr/gr.aspx
  • Πρωινό
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Το Ferry για την Ελαφόνησο

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα.

 

 

 

 

€80.00