ΚΕΡΚΥΡΑ- ΠΑΡΓΑ

5-8 Αυγούστου
       4ήμερη εκδρομή
Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α   - Πάργα

 

1η μέρα: Αναχώρηση στις 07:00 το πρωί από τη Νέδοντος 80 για Πάτρα – Ρίο – Αντίρριο- Ηγουμενίτσα όπου θα επιβιβαστούμε στο F/B για Κέρκυρα, άφιξη στο λιμάνι. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος, γνωριμία με το όμορφο νησί προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για την περιήγηση του νησιού και θα αρχίσουμε από το Αχίλλειο, μία από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης και ίσως το σημαντικότερο αξιοθέατο αρχιτεκτόνημα της Κέρκυρας. Έπειτα θα μεταβούμε στο ΜΟΝ ΡΕΠΟ, ένα επιβλητικό νεοκλασικό παλάτι, το οποίο αποτελεί πηγή φυσικής ομορφιάς από μόνο του, καθώς φιλοξενεί σπάνια είδη φυτών και ζώων. Συνεχίζουμε την ξενάγηση για να επισκεφθούμε την πόλη της Κέρκυρας και συγκεκριμένα την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου θα προσκυνήσουμε στο σεπτό σκήνωμά του. Στη συνέχεια θα δούμε τη μεγάλη κεντρική πλατεία Σπιανάδα –τη μεγαλύτερη των βαλκανίων-, την Κόντρα Φόσσα, που είναι σπουδαίο τεχνικό έργο των Βυζαντινών ή των Ενετών, τα κτήρια Λιστόν, που έχουν κτισθεί από τους Γάλλους, τα παλιά Ανάκτορα, τα δύο μεγαλοπρεπή Ενετικά Φρούρια  «Παλιό και Νέο», καθώς και άλλα αξιόλογα. Έπειτα χρόνος ελεύθερος για βόλτες, φαγητό και ψώνια. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση (κερκυραϊκή βραδιά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το σπουδαίο βυζαντινό Μοναστήρι της Παναγιάς (11ου αι.) και το μικρό μουσείο, όπου εκθέτονται οστά παράξενων θαλάσσιων μεγαθηρίων. Συνεχίζουμε για  την όμορφη Παλαιοκαστρίτσα όπου θα παραμείνουμε για φαγητό, μπάνιο ή προαιρετική βαρκάδα στις σπηλιές. Στην επιστροφή θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο του τοπικού ποτού κουμκουάτ για να το γευτούμε και να κάνουμε τις αγορές μας. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το Κανόνι, όπου θα παραμείνουμε για να δούμε το γραφικό Ποντικονήσι και την Ιστορική Μονή Βλαχερνών και να απολαύσουμε την ωραία θέα τους. Tο βράδυ προαιρετική διασκέδαση.  Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι της Κέρκυρας, επιβίβαση στο F/B και άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Κατόπιν επιβίβαση στο πούλμαν  και αναχώρηση για την πανέμορφη Πάργα, γραφική νησιώτικη κωμόπολη με πολυκύμαντη ιστορία, σπάνιες φυσικές ομορφιές, καθαρή θάλασσα, δάση, υγιεινό κλίμα και ρομαντικά δρομάκια, με διώροφα και τριώροφα σπίτια, χτισμένα αμφιθεατρικά στο «λαιμό» του βράχου. Σειρά από νησάκια κλείνουν τον τρίδυμο κόλπο της Πάργας. Τέλος, αναχώρηση για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.                                      

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:  200€

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου:  50€

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • H μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν
  • Τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια
  • Πρωινό καθημερινά
  • Τα εισιτήρια του F/B Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
  • Τα διόδια της γέφυρας Ρίου Αντίρριου με επιστροφή
  • Ξεναγός

 

*Δεν περιλαμβάνονται:
* Ο φόρος διανυκτέρευσης, ο οποίος καταβάλλεται στο ξενοδοχείο
* Εισόδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
* Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

 

 

KATSIRIS TRAVEL    ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37, (Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24133 

     Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.Katsiristravel.com e-mail: info@katsiristravel.com

Find us