Πανόραμα Ολύμπου

Πανόραμα Ολύμπου
29-31 Οκτωβρίου
3ήμερη εκδρομή


Παλιός Παντελεήμονας- Λεπτοκαρυά- Έδεσσα
Λουτρά Πόζαρ- Λιτόχωρο- Βόλος

 

1η ημέρα 29/10/21 Καλαμάτα – Παλιός Παντελεήμονας- Λεπτοκαρυά

Αναχώρηση στις 7:30 από τη Νέδοντος, πίσω από το Notos Galleries, και κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε στο όμορφο  χωριό του νομού Πιερίας, τον Παλιό Παντελεήμονα. Πρόκειται για έναν  παραδοσιακό οικισμό καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα παραδοσιακής μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής στην βόρεια Ελλάδα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και καφέ για περίπου δύο ώρες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, στη Λεπτοκαρυά. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα 30/10/21 Έδεσσα- Λουτρά Πόζαρ- Λιτόχωρο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Έδεσσα για να θαυμάσουμε  τους περίφημους καταρράχτες της που είναι  μοναδικοί στην Ελλάδα και  αποτελούν ένα εντυπωσιακό θέαμα. Στη συνέχεια επίσκεψη στα Λουτρά Πόζαρ, ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, που αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δεχθεί τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (θεραπευτικών – χαλαρωτικών). Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, φαγητό και βόλτες. Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής θα κάνουμε μια στάση στο γραφικό Λιτόχωρο, ένα από τα πιο όμορφα χωριά στους πρόποδες του ανατολικού Ολύμπου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο- διανυκτέρευση.

3η  ημέρα 31/10/21 Λεπτοκαρυά- Βόλος- Καλαμάτα 

Μετά το πρωινό αναχώρηση και περιήγηση στην πόλη του Βόλου, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, εμπορικό λιμάνι και σημαντική βιομηχανική περιοχή. Στο εσωτερικό της η πόλη σώζει αρκετά μνημεία και έχει όμορφες γωνιές για περιπάτους και ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και βόλτες στην όμορφη παραλιακή πόλη. Επιστροφή στην Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, κάνοντας όνειρα και σχέδια για καινούριους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Τ Ε Λ Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

Τιμή συμμετοχής:  145  κατ΄άτομο             Επιβάρυνση μονόκλινου: €40


Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*στη Λεπτοκαρυά σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια
  • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

     

Στην  τιμή δεν περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Φόρος διανυκτέρευσης

 

 


Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

KATSIRIS TRAVEL    ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,(Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24133 

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.Katsiristravel.com e-mail: info@katsiristravel.com

 

 

 

 

€145.00

Find us