Αράχωβα - Δελφοί

Ημερομηνία: 07-08 Φεβρουαρίου

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 07:30 πίσω  από τον ΟΤΕ  για Ναύπακτο, με μία ενδιάμεση στάση για καφέ. Κατόπιν αναχώρηση για την όμορφη Ιτέα, μία παραθαλάσσια κωμόπολη, η οποία είναι χτισμένη κάτω από τον Παρνασσό. Μπροστά της απλώνονται  τα γαλαζοπράσινα νερά του Κορινθιακού και πίσω της υψώνεται ο αρχαίος βράχος των Δελφών. Στην συνέχεια αναχώρηση για την πόλη των Δελφών, όπου ιδρύθηκε και άκμασε το σημαντικότερο ίσως θρησκευτικό κέντρο της αρχαιότητας. Ο Ομφαλός της γης, για τους  αρχαίους, βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία, στις νότιες κλιτές του Παρνασσού. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου, προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών από τα πιο σημαντικά στην Ελλάδα, παρουσιάζει την ιστορία του φημισμένου δελφικού ιερού και του πιο ξακουστού μαντείου του αρχαίου ελληνικού κόσμου. Έπειτα αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, ελεύθερος χρόνος. Ύστερα θα συνεχίσουμε  για την Αράχωβα, ορεινή γραφική κωμόπολη , με στενά δρομάκια, πέτρινα σπίτια και υπέροχη θέα. Στη συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής από Θήβα – Μάντρα – Κόρινθο – Τρίπολη – Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

 

Τιμή συμμετοχής: 70 € κατ΄ άτομο


Επιβάρυνση μονόκλινου: 15 €υρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

♦ Η μεταφορά με σύγχρονο, πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν, τελευταίας τεχνολογίας, έτους κατασκευής από 2005 έως 2012
♦ Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στους Δελφούς, σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με πρωινό
♦ Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας

 


 Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

 

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Find us